Heb je hulp nodig tijdens het Coronavirus in Nispen dan staan we als bewoners klaar voor elkaar. Stuur even een berichtje met je vraag naar buurthulp@nispeninfo.nl of bekijk de flyer buurthulp.pdf

Steunpunt Corona en inwonersvragen

Inwoners die in nood dreigen te komen omdat door het Coronavirus hun (dagelijkse) ondersteuning wegvalt, kunnen dit vanaf donderdag 19 maart melden bij het speciale Corona-steunpunt. Het steunpunt bevindt zich bij WegWijs Roosendaal, waarin de gemeente Roosendaal, MEE West-Brabant en WijZijn Traverse Groep samenwerken aan zorg en ondersteuning voor de inwoners van Roosendaal.

Wanneer bellen?
Stel, het lukt even niet meer lukt met de dagelijkse beslommeringen. Bijvoorbeeld de boodschappen, menselijke aandacht, een uurtje passen op de kinderen of wat dan ook. Dan kan gebeld worden naar het steunpunt. Via dit steunpunt brengen we inwoners in contact met iemand die kan helpen. Soms is dat een professionele zorgverlener. Maar het kan ook een van de vele medemensen in onze gemeente zijn, die graag de helpende hand willen bieden.
Telefoonnummer: 14 0165
Bereikbaar: Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur